Construïm Empresa

CONSTRUÏM EMPRESA és una iniciativa de l’Ajuntament de Calonge que posa a l’abast de petits empresaris o autònoms del municipi diferents serveis segons els seus objectius.

Per una banda, amb aquesta iniciativa es pretén millorar i consolidar els negocis del municipi oferint eines d’assessorament i de gestió.

Per altra banda, la iniciativa també vol ajudar a fer possibles les noves idees de negoci, assessorant i acompanyant als ineressats que volen crear una empresa o establir-se com a autònoms.

Aquests serveis permeten als interessats tenir un paquet d’hores am un assessor especialitzat, amb un màxim de 12 hores per usuari. Aquest assessorament és totalment gratuït, ja que està subvencionat per l’Ajuntament de Calonge.

Per complementar aquest servei i poder connectar les empreses entre elles , L'Ajuntament de Sant Antoni conjuntament amb l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona organitzarà per el 2016, xerrades i dinars sota el nom de BUSINESS LUNCH & BUSINESS CONFERENCE per aquelles empreses que vulguin establir contactes amb altres empresaris.

Per rebre informació de les activitats, enviar mail a:

activa@calonge.cat

INICIA’T

Assessorament per a nous emprenedors

Aquest servei va adreçat a persones del municipi que volen crear una empresa o fer-se autònoms.

El principal objectiu és donar les claus per preparar el pla de negoci per a la creació de l'empresa amb garanties d'èxit. Un altre dels objectius és acompanyar el projecte empresarial posant a l'abast dels emprenedors un ampli ventall de serveis i productes per fer realitat les idees del negoci.

Serveis:

  • Anàlisi i avaluació de la idea de negoci.
  • Assessorament en el desenvolupament del pla d'empresa.
  • Acompanyament en els passos per crear l'empresa.
  • Assessorament en l'obtenció del finançament.

CREIX

Assessorament per empreses en funcionament

Aquest servei es dirigeix a petites i mitjanes empreses i a autònoms del municipi.

L'objectiu d'aquest servei és acompanyar i assessorar empreses ja assentades de Calonge i Sant Antoni. També es vol donar solidesa al teixit empresarial del municipi.

Serveis:

  • Oferir el suport d'un consultor professional per ajudar a les empreses i autònoms en el seu creixement i consolidació.
  • Oferir eines per gestionar l'empresa amb més control i garanties de futur.
  • Professionalització de la gestió de l'empresa. - Millorar l'organització empresarial.
  • Fer créixer l'empresa.

REEMPREN

Si us voleu jubilar o ja no podeu seguir portant el vostre negoci, i esteu pensant a cedir-lo, si esteu aturat i voleu autoocupar-vos, o voleu fer una inversió, o esteu pensant a comprar un negoci, a CONSTRUÏMEMPRESA us ajudarem de forma gratuïta i us facilitarem la transmissió de petites empreses. Assessorem tant a les persones que volen vendre com les que volen emprendre un projecte empresarial sense començar de zero.

Condicions del servei i contacte: Sessions concertades prèviament.
Lloc: Palau Firal.
Contacte: 972 66 03 75.
A/e: activa@calonge.cat