Speed Dating 2023

3 de març de 2023 de 9 a 14h al Palau Firal de Sant Antoni

 

JORNADA D'ENTREVISTES DE FEINA "SPEED DATING" 3 de març de 2023

Què és l'Speed Dating?

L'Speed Dating són unes jornades ocupacionals que es porten a terme des de 2018 al Palau Firal de Sant Antoni, promogudes conjuntament per l'Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el Consell Comarcal del Baix Empordà i la Cambra de Comerç de Palamós.

En aquestes jornades es realitzen entrevistes de feina entre persones desocupades o que cerquen una millora laboral i empreses o autònoms que necessiten contractar professionals.

Enguany l'Speed Dating està situat sota el paraïgua de la SETMANA DE L'OCUPACIÓ, del 27 de febrer al 3 de març de 2023.  on s'hi podrà trobar el Saló dels oficis i les professions que durà a terme el Consell Comarcal amb col·laboració de FP Baix Empordà, una sèrie de xerrades i dinàmiques de grup per a persones empresàries i persone en procés de recerca de feina i l'Speed Dating. 

Cada empresa o autònom/a disposa d'una graella per cada oferta de treball amb les candidatures que compleixen els requisits establerts, i es preveu una durada d'uns 10 minuts per entrevista.

Cada candidat/a pot inscriure's a diferents ofertes de treball que siguin del seu interès sempre que reuneixi els requisits definits en l'oferta.

Si vols participar en aquesta edició com a persona en recerca de feina segueix els següents passos:

  1. Consulta les ofertes de feina segons els sectors professionals que t'interessin
  2. Apunta't a totes les ofertes que vulguis i on compleixis els requisits que sol·licita l'empresa i tingues molta cura de no apuntar-te a dues entrevistes a la mateixa hora.
  3. Finalment i després de reservar els teus espais d'entrevistes, envia el teu currículum a l'email professionals@baixemporda.cat
  4. Quan ja hagis finalitzat la reserva, rebràs un correu electrònic on estaran indicades totes les entrevistes reservades amb la següent informació:
  5. Nom de cada una de les ofertes
  6. Número de la taula/les on t'hauràs d'adreçar
  7. Hora/es d'entrevista.
  8. En el cas que tinguis cap pregunta o incidència, no ho dubtis! contacte amb nosaltres telefònicament : Activa Calonge 972 66 03 75

Més de 100 ofertes t’estan esperant!!!!

WhatsApp Image 2022-03-29 at 09.58.01 reduida.jpeg

 

Please publish modules in offcanvas position.