Speed Dating

 

Què és l'Speed Dating?

L'Speed Dating són unes jornades ocupacionals que es porten a terme des de 2018 al Palau Firal de Sant Antoni, promogudes conjuntament per l'Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

En aquestes jornades es realitzen entrevistes de feina entre persones desocupades o que cerquen una millora laboral i empreses o autònoms que necessiten contractar professionals.

Paral·lelament a les entrevistes de feina, també es realitzen tallers, dinàmiques de grup i xerrades referents a l’àmbit del treball i l’ocupació.

Cada empresa o autònom/a disposa d'una graella per cada oferta de treball amb les candidatures que compleixen els requisits establerts, i es preveu una durada d'uns 10 minuts per entrevista.

Cada candidat/a pot inscriure's a diferents ofertes de treball que siguin del seu interès sempre que reuneixi els requisits definits en l'oferta.

Durant l’Speed Dating de 2019 van participar 350 candidats/es i 15 empreses/autònoms, amb un total de 173 llocs de treball oferts. L'Speed Dating de 2020 finalment es va suspendre degut a la crisi sanitària de la Covid-19.

Per aquest any 2021, l'Speed Dating es realitzarà els propers dies 12, 13 i 14 de maig, amb 32 empreses participants, 48 ofertes laborals i un total de 104 llocs de treball oferts.

Image

Speed Dating 2021

12, 13 i 14 de maig de 2021 al Palau Firal de Sant Antoni

Image

CONSULTA LES OFERTES DE FEINA AL SEGÜENT ENLLAÇ:

Busques professionals?

INSCRIPCIONS D'OFERTES DE TREBALL DEL 12 AL 27 D'ABRIL DE 2021

INSCRIPCIONS TANCADES

Busques feina?

INSCRIPCIONS DE CANDIDATURES A PARTIR DEL 28 D'ABRIL DE 2021 *

Consulta les ofertes de treball i apuntat el número d'oferta d'aquelles que t'interessin.

Fes la teva inscripció abans del 10 de maig trucant al 972 60 94 11.

* S'exigeix que les candidatures participants compleixin amb els requisits definits en les ofertes de treball a fi de no perdre el temps en entrevistes invàlides. Es comprovarà que l'aspirant compleix els requisits al començament de l'entrevista.

INSCRIPCIONS ONLINE

També et pots inscriure telemàticament al següent formulari:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Please publish modules in offcanvas position.