Speed Dating 2024

11 d'abril de 2024 de 9 a 14h al Palau Firal de Sant Antoni

 

JORNADA D'ENTREVISTES DE FEINA "SPEED DATING" 11 d'abril de 2024

Què és l'Speed Dating?

L'Speed Dating són unes jornades ocupacionals que es porten a terme des de 2018 al Palau Firal de Sant Antoni, promogudes conjuntament per l'Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el Consell Comarcal del Baix Empordà i la Cambra de Comerç de Palamós.

En aquestes jornades es realitzen entrevistes de feina entre persones desocupades o que cerquen una millora laboral i empreses o autònoms que necessiten contractar professionals.

Cada empresa o autònom/a disposa d'una graella per cada oferta de treball amb les candidatures que compleixen els requisits establerts, i es preveu una durada d'uns 10 minuts per entrevista.

Cada candidat/a pot inscriure's a diferents ofertes de treball que siguin del seu interès sempre que reuneixi els requisits definits en l'oferta.

Si vols participar en aquesta edició com a persona en recerca de feina segueix els següents passos:

  1. Consulta les ofertes de feina segons els sectors professionals que t'interessin
  2. Apunta't a totes les ofertes que vulguis i on compleixis els requisits que sol·licita l'empresa i tingues molta cura de no apuntar-te a dues entrevistes a la mateixa hora.
  3. Finalment i després de reservar els teus espais d'entrevistes, envia el teu currículum a l'email activa@calonge.cat
  4. Quan ja hagis finalitzat la reserva, rebràs un correu electrònic on estaran indicades totes les entrevistes reservades amb la següent informació:
    • Nom de cada una de les ofertes
    • Número de la taula/les on t'hauràs d'adreçar
    • Hora/es d'entrevista.

En el cas que tinguis cap pregunta o incidència, no ho dubtis! contacte amb nosaltres telefònicament : Activa Calonge 972 66 03 75

WhatsApp Image 2022-03-29 at 09.58.01 reduida.jpeg

 

Please publish modules in offcanvas position.