Speed Dating 2022

29 de març de 2022 de 9 a 14h al Palau Firal de Sant Antoni

 

JORNADA D'ENTREVISTES DE FEINA "SPEED DATING" 29 de març de 2022

Què és l'Speed Dating?

L'Speed Dating són unes jornades ocupacionals que es porten a terme des de 2018 al Palau Firal de Sant Antoni, promogudes conjuntament per l'Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

En aquestes jornades es realitzen entrevistes de feina entre persones desocupades o que cerquen una millora laboral i empreses o autònoms que necessiten contractar professionals.

Paral·lelament a les entrevistes de feina, també es realitzen tallers, dinàmiques de grup i xerrades referents a l’àmbit del treball i l’ocupació.

Cada empresa o autònom/a disposa d'una graella per cada oferta de treball amb les candidatures que compleixen els requisits establerts, i es preveu una durada d'uns 10 minuts per entrevista.

Cada candidat/a pot inscriure's a diferents ofertes de treball que siguin del seu interès sempre que reuneixi els requisits definits en l'oferta.

speeddating

Si vols participar en aquesta edició segueix els següents passos:

  1. Consulta les ofertes de feina segons els sectors professionals que t'interessin
  2. Apunta't a totes les ofertes que vulguis i on compleixis els requisits que sol·licita l'empresa i tingues molta cura de no apuntar-te a dues entrevistes a la mateixa hora.
  3. Finalment i després de reservar els teus espais d'entrevistes, envia el teu currículum a l'email professionals@baixemporda.cat
  4. Quan ja hagis finalitzat la reserva, rebràs un correu electrònic on estaran indicades totes les entrevistes reservades amb la següent informació:
  5. Nom de cada una de les ofertes
  6. Número de la taula/les on t'hauràs d'adreçar
  7. Hora/es d'entrevista.
  8. En el cas que tinguis cap pregunta o incidència, no ho dubtis! contacte amb nosaltres telefònicament : Activa Calonge 972 66 03 75

Més de 100 ofertes t’estan esperant!!!!

 

Please publish modules in offcanvas position.