Speed Dating

 

L’Speed Dating consisteix en una jornada ocupacional que es porta a terme des de 2018 al Palau Firal de Sant Antoni per part de l’Oficina ACTIVA, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà. En aquesta jornada es realitzen entrevistes de feina entre persones desocupades o que cerquen una millora laboral i empreses o autònoms del municipi que necessiten contractar professionals. Paral·lelament a les entrevistes de feina, també es realitzen tallers, dinàmiques de grup i xerrades referents a l’àmbit del treball i l’ocupació. Durant l’Speed Dating de 2019 van participar 350 candidats i 15 empreses/autònoms, amb un total de 173 llocs de treball oferts.

Image

AQUESTA ACTIVITAT S'HA ANULAT ENGUANY DEGUT A LA CRISI DEL COVID-19

L'Speed Dating és una jornada d'entrevistes ràpides de feina entre les persones que cerquen feina i empresaris i autònoms del municipi que necessiten contractar professionals. Cada empresa o autònom disposa d'una graella per cada oferta de treball, amb un màxim de 24 candidats, i es preveu una durada d'uns 10 minuts per entrevista. Per la seva banda, cada candidat pot inscriure's a diferents ofertes de treball que siguin del seu interès i reuneixi els requisits definits en l'oferta.

S'exigeix que els participants compleixin amb els requisits imposats per les empreses i els autònoms contractants a fí de no perdre el temps en entrevistes invàlides. Es comprovarà que l'aspirant compleix els requisits al començament de l'entrevista.

Busques professionals?

INSCRIPCIONS D'ENGUANY TANCADES

Busques feina?

INSCRIPCIONS D'ENGUANY TANCADES

Please publish modules in offcanvas position.