Programes PICE

 

Els programes PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo) són promoguts per la Cambra de Comerç de Palamós, amb la col·laboració de l’Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de Calonge i Sant Antoni. El Programa té com a objectiu la integració en el mercat de treball de les persones joves de 16 a 29 anys que no estiguin treballant ni participant en activitats educatives o de formació, així com la promoció de la sostenibilitat en el mercat de treball i la qualitat de l’ocupació.

Aquest Programa disposa del recolzament del Fons Social Europeu en el marc de la Garantia Juvenil. Consta d’un itinerari formatiu de 215 hores, amb una part troncal i una part pràctica i específica, així com d’un incentiu per a la contractació dels joves. En aquest sentit, el programa inclou una subvenció de 4.950 € a empreses o autònoms per cada jove participant que sigui contractat per un període mínim de 6 mesos. El programa també preveu beques al transport pels joves.

S’han realitzat fins al moment els següents itineraris formatius: Ajudant de Cuiner. Ajudant de carnisser. Ajudant de comerç. Manteniment de jardins i piscines. Manteniment d’embarcacions. Aquest any 2020 es porten a terme els següents itineraris: Monitor/a i Animador/a turístic/a. Perruqueria i Estètica. Patró Portuari. Controlador/a d’accés. Cambrer/a. Monitor/a d’esports.

Image
Image
Image

Please publish modules in offcanvas position.