En el màrqueting un dels components que és més canviant són les transformacions del consumidor. Amb cada nova generació sorgeixen canvis que modifiquen la manera com les persones compren i com es relacionen amb les marques. És per tant, un factor important per mantenir-se competitves. Actualment s'està treballant en el consumidor 3.0. A què es refereix aquest concepte? Què implica?
Dia: 10 de desembre de 2020
Total hores: 4h
Horari: de 15:00 a 19:00h
Format: Online
Lloc: Alta Mar, el Viver d'Empreses de Calonge - Sant Antoni (Palau Firal de Sant Antoni de Calonge)
ELS CURSOS ES DURAN A TERME SEMPRE GARANTINT LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS
REQUISITS TÈCNICS PER A L’ALUMNAT (NOMÉS PELS CURSOS ONLINE):
Correu electrònic i telèfon
Ordinador de sobretaula o portàtil amb sortida de so (altaveus, auriculars)
Programari de Microsoft Office o LibreOffice (si l’alumne no el té instal·lat, ho ha de comunicar previ a l’inici del curs per tal de gestionar la instal·lació)
Connexió a internet
Opcional: webcam i micròfon per interactuar amb el professor
CONEIXEMENTS PRÈVIS PER A L’ALUMNAT (NOMÉS PELS CURSOS ONLINE):
Estar familiaritzat amb l'ús d'un ordinador.
Saber navegar per internet amb agilitat.
Estar disposats a profunditzar en conceptes i pràctiques de caràcter més tècnic.
Correu electrònic i telèfon
Ordinador de sobretaula o portàtil amb sortida de so (altaveus, auriculars)
Programari de Microsoft Office o LibreOffice (si l’alumne no el té instal·lat, ho ha de comunicar previ a l’inici del curs per tal de gestionar la instal·lació)
Connexió a internet
Opcional: webcam i micròfon per interactuar amb el professor
CONEIXEMENTS PRÈVIS PER A L’ALUMNAT (NOMÉS PELS CURSOS ONLINE):
Estar familiaritzat amb l'ús d'un ordinador.
Saber navegar per internet amb agilitat.
Estar disposats a profunditzar en conceptes i pràctiques de caràcter més tècnic.
Organitza: Alta Mar, el Viver d'Empreses de Calonge
Inscripcions gratuïtes. Places limitades
Per a mes informació i inscripcions: Telf. 972 60 94 11 i A/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.