Comerç


L’Àrea de Promoció Econòmica pretén donar suport a les actuacions de dinamització comercial del Comerç Urbà de Calonge i de Sant Antoni, entre les que destaquen les d’impulsar aquelles actuacions de dinamització del comerç urbà, orientades a la satisfacció de les necessitats dels consumidors residents en el municipi, així com les vinculades als compradors ocasionals que per motius estacionals puguin desenvolupar els seus actes de compra en aquest espai.

Per aquesta raó, resulta imprescindible reforçar el teixit associatiu empresarial del conjunt del municipi, i orientar les accions a garantir la millora individual de l’oferta i incrementar el nivell d’assistència tècnica al comerciant.


Calonge i Sant Antoni ACTIVA
ha signat una sèrie de Convenis estratègics per tal d’augmentar i enfortir el nombre de serveis professionals a oferir als empresaris, emprenedors i autònoms al municipi de Calonge i Sant Antoni.

Aquets convenis son principalment per fomentar l’emprenedoria, la competitivitat empresarial de les empreses del municipi, fomentar l’ocupació i el treball en xarxa.

Des de Calonge i Sant Antoni ACTIVA tenim convenis amb les següents entitats:

Guia de masos


producte de proximitat


Sant Antoni Comerç  Accociació de Comerciants de Calonge

 

sant antoni comers 

 CALONGE COMERC EMPRESA

Agenda

Sense events
cambra-palamos.png

Please publish modules in offcanvas position.