Ocupació de qualitat

Acte de reconeixement a les empreses socialment responsable del Baix Empordà

19 de març de 2021 a les 9.30 h.

Teatre Municipal de Palafrugell

S'ha valorat criteris com la sensibilització, la capacitat de cooperació, solidaritat i adaptació durant la pandèmia, així com la sensibilització per a la contractació de col·lectius vulnerables.

Dues empreses de Calonge i Sant Antoni han estat guardonades a l'acte:

- APARTAMENTS GIBERT

- SHERPA CERTIFICATION

 

Image
Image
Image

Sou una empresa socialment responsable?

Presenteu la vostra candidatura a l'Acte de reconeixement d'empreses socialment responsables omplint el formulari disponible al següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyt5O1K14K-HA5elWdyy4B8t2FtbTLErDQNj41MZKTmMeIRg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628

 

Image
Image
Image

Manifest per a la millora de la qualitat de l'ocupació al Baix Empordà (Febrer 2020)

 

Els sota-signants, persones, empreses, institucions, entitats i organitzacions socialment responsables de la Comarca del Baix Empordà

MANIFESTEM:

Que l’aguda crisi econòmica que va afectar al país entre 2008 i 2013 ha tingut uns efectes negatius per a les empreses i, paral·lelament, per a molts treballadors i treballadores, reduint dràsticament els ingressos de moltes famílies.

Que aquests efectes negatius, malgrat la intensa creació d’ocupació dels darrers anys i la millora econòmica a nivell general, perduren a l’actualitat amb unes elevades taxes d’atur i amb uns salaris baixos i unes condicions precàries de treball per a una part significativa de la població.

Que l’obtenció d’uns ingressos suficients, com a fruit del treball personal, per a poder dur una vida digne és la base per a la construcció d’una societat equilibrada, inclusiva i participativa.

Que persones, empreses i organitzacions públiques, privades i socials podem contribuir a pal·liar aquesta situació potenciant el comportament socialment responsable, esforçant-nos en millorar les competències professionals de tota la població, retribuint adequadament l’activitat laboral, complint amb la normativa laboral, ajudant als col·lectius més desfavorits a superar les condicions adverses, i promovent la cultura empresarial socialment responsable en un marc normatiu que fomenti l’emprenedoria com a font de creació de riquesa.

Que uns bones condicions de treball constitueixen el millor incentiu per a que els treballadors aportin el seu compromís i totes les seves capacitats per aconseguir uns bons resultats empresarials.

Fem una crida a totes les empreses, institucions i organitzacions públiques, privades i socials, als agents socials i econòmics del Baix Empordà a contribuir de forma decidida, dins les possibilitats de la situació econòmica general, a millorar la qualitat de l’ocupació de totes les persones treballadores perquè el seu esforç laboral es vegi compensat amb els ingressos necessaris per a mantenir una vida digne i de benestar.

Empreses, particulars, organitzacions i institucions públiques, privades i socials, i agents socials i econòmics manifestem el nostre compromís per a treballar de forma socialment responsable per a continuar millorant la qualitat de l’ocupació a la Comarca del Baix Empordà en benefici del benestar de tota la població.

 

Ajuntament de Calonge i Sant Antoni
Consell Comarcal del Baix Empordà
Servei d'Ocupació de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Ministerio de Trabajo, Migraciones i Seguridad Social

Please publish modules in offcanvas position.